Fysiotherapie Duiven

Samenwerkingsverbanden

en partners in zorg


Samen bereik je meer. Wij hebben ons daarom aangesloten bij een aantal samenwerkingverbanden. Om u zo breed en zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Onze Partners

Chronische pijn en vermoeidheid hebben een grote impact op het leven. Ergotherapie Rijnbeek helpt u, op praktische wijze, om de draad weer op te pakken en de dingen te doen die u belangrijk vindt, waarbij u zo min mogelijk hinder ondervindt van uw klachten.

Oncologienetwerk Duiven is een samenwerkingsverband van zorgverleners in de regio Duiven, Groessen en Loo die als aandachtsgebied Oncologie hebben.

Fysiocare is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken in de regio Liemers / Doetinchem.

Claudicationet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaarchirurgen met elkaar in contact brengt. Claudicationet streeft naar hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer arterieel vaatlijden in Nederland.

Innofeet geeft de voetenhulp die u nodig heeft. Van reguliere podotherapie en pedicure tot hulpmiddelen en specialistische podotherapie voor kinderen, 50+'ers, sporters en diabetici.

Er is behoefte vanuit de ziekenhuizen om mensen sneller te kunnen ontslaan met goede, snel ingezette zorg.

Van Walsum biedt een snelle en naadloze overgang voor deze patiënten vanuit het ziekenhuis of revalidatiecentrum naar de thuissituatie; voor COVID-19 én reguliere patiënten.